Sugo All' Amatriciana Alpe Magna 190 g
Absolutní italská klasika z regionu Lazio, právě za tu je považována tato tradiční omáčka Amatriciana. Omáčku vyrábí v Alpe Magna z kořeněného vepřového líčka zvaného Guanciale, jenž se řadí mezi nejvybranější italské speciality.
SLOŽENÍ: Italská rajčata, 30% uzená slanina (vepřové maso, sůl, cukr, koření, přírodní příchutě), čerstvá cibule, 10% uzená slanina (vepřové maso, sůl, cukr, koření, přírodní příchutě), bílé víno Trentino (siřičitany), italský extra panenský olivový olej, mořská sůl, koření, přírodní ochucovadla, celer.
POUŽITÍ: Před podáváním zahřejte omáčku na trošce olivového oleje. Nejlépe se hodí k těstovinám. Sklenice o hmotnosti 190 g je ideální pro přípravu jídla pro dvě osoby.
Produkt je bezlepkový a bez konzervantů.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g.
- ENERGIE 662 KJ / 160 Kcal
- TUKY 13,4 g, z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY 5,3 g
- SACHARIDY 3,1 g, z toho CUKRY 2,2 g
- BÍLKOVINY 6,7 g
- SŮL 1,5 g
Recept:
V jednoduchosti je krása. Přidejte omáčku k italským těstovinám Monograno Felicetti a díky dokonalosti omáčky Alpe Magna je luxusní jídlo na světě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Alpe Magna přináší novou kolekci tradičních italských omáček, které jsou vyráběny ručně, a to podle tradičních italských receptur. Příprava omáček je pomalá a jsou při ní používány pouze pečlivě vybrané suroviny. V Alpe Magna si zakládají na jistotě, že jejich výrobky budou mít stálou kvalitu a dokonalou trvanlivost, a to i přesto, že nepoužívají žádné konzervanty ani další doprovodné přísady. V srdci Dolomit v blízkosti pohoří Lagorai vznikají delikatesy uzavřené ve sklenicích tak, aby je mohli ochutnat i lidé u nás.