Rybí omáčka ze žlutými rajčaty a kapary Alpe Magna 180g
Rybí omáčka s čerstvým sivenem, italskými žlutými rajčaty a kapary.
Tuto hotovou omáčku připravuje ručně firma Alpe Magna, která pečlivě vybírá maso a další ingredience potřebné k přípravě této omáčky podle receptury Trentina.
Sklenice o hmotnosti 180 g je ideální pro přípravu jídla pro 2 osoby.
SLOŽENÍ:
ItalskÁ žlutá rajčata, čerstvý siven 30% (ryba), čerstvá cibule, italský EVO olej, kapary, slunečnicový olej, rýžová mouka, sůl, přírodní dochucovadla, koření. BEZ KONZERVANTŮ A BEZ LEPKU.
NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100g:
- Energie 659 kJ / 158 kcal
- Tuk 11,3 g (z toho nasycené mastné kyseliny 1,9 g)
- Sacharidy 5,9 g (z toho cukry 3,8 g)
- Bílkoviny 8,3 g
- Sůl 2,2 g
Recept na slaný koláč:
Ingredience:
- Listové těsto (Lze vyrobit i domácí stačí smíchat vodu, mouku, máslo a špetku soli)
- Nakládaná rajčata bez slupky
- Mozzarella
- Omáčka Alpe Magna (Rybí omáčka ze žlutými rajčaty a kapary - nebo si můžete vybrat z bohaté nabídky jiných druhů omáček)
Z listového těsty vyválíme placku, kterou vložíme do kulaté formy s vyšším okrajem. Těsto upečeme a poté na něj naneseme omáčku Alpe Magna dle vlastního výběru. Přidáme rajčata a mozzarellu. Jídlo můžeme ihned podávat, nebo lehce nechat ještě zapéct.
Recept se hodí jako lehká letní večeře či jako drobné pohoštění pro přátelé.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Alpe Magna přináší novou kolekci tradičních italských omáček, které jsou vyráběny ručně, a to podle tradičních italských receptur. Příprava omáček je pomalá a jsou při ní používány pouze pečlivě vybrané suroviny. V Alpe Magna si zakládají na jistotě, že jejich výrobky budou mít stálou kvalitu a dokonalou trvanlivost, a to i přesto, že nepoužívají žádné konzervanty ani další doprovodné přísady. V srdci Dolomit v blízkosti pohoří Lagorai vznikají delikatesy uzavřené ve sklenicích tak, aby je mohli ochutnat i lidé u nás.