BIO Pesto Rosso Riccardo 130 g / 167 ml
Klasika středomořské kuchyně, tím je právě toto Pesto Rosso Ricardo připravené ze sušených rajčat ovoněných aromatickým kořením, jako je tymián či oregano.
POUŽITÍ: Vynikající k ochucení všech druhů těstovin či na přípravu lahodných předkrmů, jako je Bruschetta s kapary a ančovičkami. Taktéž se hodí ke grilovaným masům, rybám a jako součást slaných koláčů.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g.
- ENERGIE 2005 KJ / 461 Kcal
- TUKY 38 g, z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY 3 g
- SACHARIDY 6,8 g, z toho CUKRY 1,2 g
- BÍLKOVINY 2,9 g
- BÍLKOVINY 6,1 g
- SŮL 2,9 g
Firma, kterou založil kuchař Riccardo, poté co procestoval Keňu, Indii a Srí Lanku, kde se inspiroval místními pokrmy, kořením a novými chutěmi, se zaměřuje na výrobu omáček a pesta. Ingredience, které využívá pro svou výrobu pochází z ekologického a udržitelného zemědělství. Riccardo, se svou vizí vyrábět zdravá jídla, nabízí taktéž kousek italské tradice uložené v malých skleněných nádobách s kulinářským tajemstvím. Příprava omáček a pest je pro něj nejen práce, ale převážně vášeň, zvědavost a odhodlání inspirovat další lidi.