Rybí omáčka ze žlutými rajčaty a kapary Alpe Magna 180g
Rybí omáčka s čerstvým sivenem, italskými žlutými rajčaty a kapary.
Tuto hotovou omáčku připravuje ručně firma Alpe Magna, která pečlivě vybírá maso a další ingredience potřebné k přípravě této omáčky podle receptury Trentina.
Sklenice o hmotnosti 180 g je ideální pro přípravu jídla pro 2 osoby.
SLOŽENÍ:
ItalskÁ žlutá rajčata, čerstvý siven 30% (ryba), čerstvá cibule, italský EVO olej, kapary, slunečnicový olej, rýžová mouka, sůl, přírodní dochucovadla, koření. BEZ KONZERVANTŮ A BEZ LEPKU.
NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100g:
- Energie 659 kJ / 158 kcal
- Tuk 11,3 g (z toho nasycené mastné kyseliny 1,9 g)
- Sacharidy 5,9 g (z toho cukry 3,8 g)
- Bílkoviny 8,3 g
- Sůl 2,2 g
Recept na slaný koláč:
Ingredience:
- Listové těsto (Lze vyrobit i domácí stačí smíchat vodu, mouku, máslo a špetku soli)
- Nakládaná rajčata bez slupky
- Mozzarella
- Omáčka Alpe Magna (Rybí omáčka ze žlutými rajčaty a kapary - nebo si můžete vybrat z bohaté nabídky jiných druhů omáček)
Z listového těsty vyválíme placku, kterou vložíme do kulaté formy s vyšším okrajem. Těsto upečeme a poté na něj naneseme omáčku Alpe Magna dle vlastního výběru. Přidáme rajčata a mozzarellu. Jídlo můžeme ihned podávat, nebo lehce nechat ještě zapéct.
Recept se hodí jako lehká letní večeře či jako drobné pohoštění pro přátelé.
Alpe Magna přináší novou kolekci tradičních italských omáček, které jsou vyráběny ručně, a to podle tradičních italských receptur. Příprava omáček je pomalá a jsou při ní používány pouze pečlivě vybrané suroviny. V Alpe Magna si zakládají na jistotě, že jejich výrobky budou mít stálou kvalitu a dokonalou trvanlivost, a to i přesto, že nepoužívají žádné konzervanty ani další doprovodné přísady. V srdci Dolomit v blízkosti pohoří Lagorai vznikají delikatesy uzavřené ve sklenicích tak, aby je mohli ochutnat i lidé u nás.