Rybí omáčka ze žlutými rajčaty a kapary Alpe Magna 180g

Značka: Alpe Magna

Rybí omáčka s čerstvým sivenem, italskými žlutými rajčaty a kapary. 

Tuto hotovou omáčku připravuje ručně firma Alpe Magna, která pečlivě vybírá maso a další ingredience potřebné k přípravě této omáčky podle receptury Trentina.

Sklenice o hmotnosti 180 g je ideální pro přípravu jídla pro 2 osoby.

Dostupnost Skladem
299 Kč
Rybí omáčka ze žlutými rajčaty a kapary Alpe Magna 180g
Značka: Alpe Magna
Rybí hotová italská omáčka ze žlutými rajčaty a kapary Alpe Magna 180g
Novinka

SLOŽENÍ:

ItalskÁ žlutá rajčata, čerstvý siven 30% (ryba), čerstvá cibule, italský EVO olej, kapary, slunečnicový olej, rýžová mouka, sůl, přírodní dochucovadla, koření. BEZ KONZERVANTŮ A BEZ LEPKU.

 

NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100g:

  • Energie 659 kJ / 158 kcal
  • Tuk 11,3 g (z toho nasycené mastné kyseliny 1,9 g)
  • Sacharidy 5,9 g (z toho cukry 3,8 g)
  • Bílkoviny 8,3 g
  • Sůl 2,2 g

 

Recept na slaný koláč:

Ingredience:

  • Listové těsto (Lze vyrobit i domácí stačí smíchat  vodu, mouku, máslo a špetku soli)
  • Nakládaná rajčata bez slupky
  • Mozzarella
  • Omáčka Alpe Magna (Rybí omáčka ze žlutými rajčaty a kapary - nebo si můžete vybrat z bohaté nabídky jiných druhů omáček)

Z listového těsty vyválíme placku, kterou vložíme do kulaté formy s vyšším okrajem. Těsto upečeme a poté na něj naneseme omáčku Alpe Magna dle vlastního výběru. Přidáme rajčata a mozzarellu. Jídlo můžeme ihned podávat, nebo lehce nechat ještě zapéct.

Recept se hodí jako lehká letní večeře či jako drobné pohoštění pro přátelé.

 

 

 

2large-alpselection_trentino_sughi_alpemagna_04

 Alpe Magna přináší novou kolekci tradičních italských omáček, které jsou vyráběny ručně, a to podle tradičních italských receptur. Příprava omáček je pomalá a jsou při ní používány pouze pečlivě vybrané suroviny. V Alpe Magna si zakládají na jistotě, že jejich výrobky budou mít stálou kvalitu a dokonalou trvanlivost, a to i přesto, že nepoužívají žádné konzervanty ani další doprovodné přísady. V srdci Dolomit v blízkosti pohoří Lagorai vznikají delikatesy uzavřené ve sklenicích tak, aby je mohli ochutnat i lidé u nás.