Sugo s klobásou a hříbky Alpe Magna 190 g
Chutnou omáčku z prvotřídní klobásy a z vybraných hříbků ochucenou červeným vínem Trentino vyrábí v souladu s tradicí a bez použití konzervantů či dalších nadbytečných přísad v Alpe Magna.
SLOŽENÍ: Italská rajčata, 30 % klobása (vepřové maso, sůl, koření, příchutě), čerstvá cibule, červené víno Trentino (siřičitany), 4% hříbky, italský extra panenský olivový olej, uzená slanina, mořská sůl, přírodní ochucovadla, koření, celer.
POUŽITÍ: Omáčka se hodí k těstovinám či na toasty. Před podáváním ji zahřejte na trošce olivového oleje. Sklenice o hmotnosti 190 g je ideální pro přípravu jídla pro dvě osoby.
Produkt je bezlepkový a bez konzervantů.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g.
- ENERGIE 562 KJ / 135 Kcal
- TUKY 9,5 g, z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY 2,7 g
- SACHARIDY 5,0 g, z toho CUKRY 2,4 g
- BÍLKOVINY 7,4 g
- SŮL 1,2 g
Recept:
Jen tak na čerstvý chléb :)
Alpe Magna přináší novou kolekci tradičních italských omáček, které jsou vyráběny ručně, a to podle tradičních italských receptur. Příprava omáček je pomalá a jsou při ní používány pouze pečlivě vybrané suroviny. V Alpe Magna si zakládají na jistotě, že jejich výrobky budou mít stálou kvalitu a dokonalou trvanlivost, a to i přesto, že nepoužívají žádné konzervanty ani další doprovodné přísady. V srdci Dolomit v blízkosti pohoří Lagorai vznikají delikatesy uzavřené ve sklenicích tak, aby je mohli ochutnat i lidé u nás.