Monograno Felicetti
Webová stránka značky: Monograno Felicetti
Těstoviny Felicetti jsou vyráběné v údolí Fiemme v severní Itálii, a to pouze z mouky a horské vody. Firma neustále pracuje na hledání té nejlepší organické pšenice, kterou s péčí a pozorností rafinují, s cílem dosáhnout harmonie chutí a vůní.
Těstoviny se díky své nejjemnější vůni a schopnosti propojit se s jakoukoliv omáčkou stávají dokonalou surovinou pro nekompromisní špičkové kuchaře, náročné gurmány i všechny milovníky jídla.
Při výrobě těstovin se využívají rozličné druhy organické krupice, z nichž každá nabízí odlišné vlastnosti. Matná pšenice z Apulie, Kamut a Khorasan původem z kanadské provincie Saskatchewan, Farro, Umbrie či tvrdá pšenice Ill Capelli, to vše jsou odrůdy, které svou křehkostí, svými charakteristickými vlastnostmi a svou kvalitou přesvědčili výrobce v Monograno Felicetti, aby využili jejich výraznou chuť a proměnili je v jedinečné těstoviny pro ještě jedinečnější okamžiky.

HMOTNOST: 500 g. SLOŽENÍ: Organická tvrdá pšeničná krupice Kamut Khorasan, voda. Těstoviny Kamut-Khorasan Linguine Felicetti vyrábí...

HMOTNOST: 500 g. SLOŽENÍ: Organická tvrdá pšeničná krupice Cappelli, voda. Organické krupicové těstoviny Il Cappelli Pacote Felicetti vyrábí italská...
Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem